2020-02-07 06:54:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Valamilyen váratlan előnyhöz juthat pénzügyi vonalon

Napi horoszkóp február 7-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma belépett a Vénusz az első sorsterületére, emiatt vágyai erőteljesen nyilvánulnak meg. Szívesen flörtöl, a „vadászatot” most különösen izgalmasnak találja. Meglehetősen türelmetlen lehet, ami nem kedvez a hosszú távú kapcsolatok kialakításának.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A most kezdődő kapcsolatok nagyon sok izgalmat és frissességet hoznak a napjaiba, mert a Vénusz a merész Kos jegyébe lépett, a szerelemben most meglehetősen rámenősen viselkedik. Céltudatos lesz a munkáját illetően is, ez pedig sikeressé teszi.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most valószínűleg nagyon sokat töpreng a munkahelyi ügyeken, a karrierjén, sok energiát fektet be a megfelelő stratégia kidolgozásába. Fontos kérdésekben kérhet tanácsot idősebb, tekintélyes vagy tapasztalt barátaitól. Bizonyára ma több feladatot el tud végezni a szokásosnál.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold még délelőtt az első sorsterületén tartózkodik, emiatt ma elárasztják feladatokkal. Ön fegyelmezetten és szorgalmasan munkálkodik napközben, de este már felszabadultabb lehet, mert a Hold is átlép a játékos Oroszlán jegyébe.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Talán mostanában túl nagy figyelmet a fordította a munkájára, és emiatt elhanyagolta otthoni ügyeit. Ma sajnos az ebből fakadó problémákkal kell szembesülnie, ami nehezére esik. Az este már sokkal könnyedebben telik, mert a Hold az ön jegyét látogatja meg.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Gyermekeihez fűződő kapcsolata kerül a fókuszba. Hatalmi játszma, félreértések - ezek okozhatják a problémát. Szerencsére gyorsan felismerik, mi a gond, túllépnek rajta és helyreáll az egyensúly.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz belépett a hetedik sorsterületére, ez az állás nagyon kedvezően hat a párkapcsolatára, de minden más érzelmi kötelékére is. Egy új románc indulhat az életében, ami akár hosszú távra is szólhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

A Vénusz belépett a hatodik sorsterületére, a munkájára ez pozitív bolygóállás, minden gördülékenyen fog menni. Valamilyen váratlan előnyhöz is juthat pénzügyi vagy más vonalon, ezt a Hold is megtámogatja a karrier életterületről.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

A Vénusz az ötödik sorsterületét látogatja meg, bármilyen kreatív vagy művészeti alkotásra kedvező a mai nap. Szeretteivel kiegyensúlyozott viszonyt ápol, remek alkalom, hogy szórakozni menjen, a Hold kedvező fényszöge az Oroszlán jegyéből biztosítja a jó hangulatot.


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

Az első sorsterületén átvonuló Szaturnusz szemben áll a hetedik életterületén átvonuló Holddal, ez érzelmileg kissé megterhelő nap lehet, magányosnak érezheti magát, vagy kissé elszigeteltnek. Szerencsére este már oldódik a helyzet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

A Vénusz ma a harmadik sorsterületét látogatja meg, ez önt szeretetteljessé és vidámmá teszi. Jól esik önnek az a szeretet és ragaszkodás, ami körülveszi.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz belép a második sorsterületére, ha vigyáz arra, hogy ne essen túlzásokba, amit később megbánna, akkor ez egy kiváló nap lehet pénzügyi tárgyalásokra, befektetésre, esetleg műtárgyakkal kapcsolatos üzletelésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: